Ga naar hoofdinhoud

Voetbalschool, voor als je nog beter wilt worden!

Ben jij een voetballer en ligt je leeftijd tussen 6 en 13 jaar? Wil je graag nog beter worden? Dat kan, want bij de voetbalschool van oud- profvoetballer Martijn Meerdink wordt iedereen een completere voetballer.

Het maakt helemaal niet uit in welk team je speelt. Tijdens de 10 trainingen werkt Martijn met de deelnemers aan alle basisvormen van het voetbal, ieder op zijn/haar niveau. Plezier en respect zijn erg belangrijk in het voetbal. De voetbalschool van Martijn Meerdink zorgt voor een veilige en leerzame omgeving. Je krijgt een flitsend trainingspak en traint als een echte prof. Er zijn diverse data waarop jij kunt beginnen. Geef je snel op en Martijn neemt contact met je op. En wie weet… zien we je ooit nog eens terug bij De Graafschap, FC Twente of lekker spelend in jouw team bij je eigen club.

´Jarenlang heb ik mogen werken met de beste trainers en spelers van Nederland, zowel bij de profclubs als bij het Nederlands elftal. Ik wil deze ervaring graag gebruiken om jonge voetballers de kneepjes van het vak te leren. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied, maar ook in de omgang met elkaar. Respect en sportiviteit zijn sleutelwoorden in de sport. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Met sportieve groet en wellicht to binnenkort!´

Martijn Meerdink

Voor wie?

De trainingen van de voetbalschool zijn voor jongens en meisjes tussen de 6 en de 13 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van een voetbalvereniging. De groepen worden zo goed mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau. Het gaat vooral om plezier maken.

Meld je nu aan voor de voetbalschool!

Locatie

De trainingen worden gegeven op het terrein van FC Winterswijk.

Sportpark Jaspers
Jaspersweg 1 (parkeren achter het zwembad!)
7103 AV Winterswijk

Martijn geeft ook clinics op andere locaties, bijvoorbeeld op campings of scholen.Deze locaties zullen t.z.t. op de website geplaatst worden op de pagina ‘Clinics‘. Houd de website dus goed in de gaten.

Individuele training

De ’10 weken clinic’ duurt 10 weken lang, 1x per week wordt er een training gegeven van maximaal 1 uur en 15 minuten. De trainingen gaan van start om 16:00 uur. Dit betekent dat de deelnemer om 15:45 uur in trainingstenue op het veld moet staan. Iedere deelnemer ontvangt een trainingspak/voetbaltenue van Martijn Meerdink Voetbalschool.

Tijdens de trainingen wordt er voor voldoende drinken gezorgd.Aan het einde van de 10 weken clinic ontvangt iedere deelnemer een certificaat waarop staat dat ze met succes hebben deelgenomen aan de voetbalschool van Martijn Meerdink voetbalschool.

Sponsoren

Back To Top
Stel uw vraag?
Hallo waar kan ik je mee helpen..