skip to Main Content

Een bijzonder en sportief kinderfeestje!

Wil je je kinderfeestje op een bijzondere en sportieve manier vieren? Dan ben je bij Martijn Meerdink voetbalschool aan het juiste adres. Voor aanmelding voor een kinderfeestclinic of overige vragen kun je contact opnemen via onze contactpagina of bel met 06-20901581.

´Jarenlang heb ik mogen werken met de beste trainers en spelers van Nederland, zowel bij de profclubs als bij het Nederlands elftal. Ik wil deze ervaring graag gebruiken om jonge voetballers de kneepjes van het vak te leren. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied, maar ook in de omgang met elkaar. Respect en sportiviteit zijn sleutelwoorden in de sport. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Met sportieve groet en wellicht to binnenkort!´

Martijn Meerdink

Wat krijg je?

Een kinderfeestclinic duurt circa 90 minuten. Aan het einde van de clinic krijgt iedereen een certificaat als bewijs dat ze hebben deelgenomen aan een clinic van Martijn Meerdink Voetbalschool.

Locatie

De prijs is gebaseerd op een clinic als buitenactiviteit. Wil je de clinic binnen houden, dan zal de prijs in onderling overleg worden bepaald.

Wat kost het?

Tot 8 kinderen zijn de kosten €125,-. Elk extra kind is €5,- extra. Per km wordt €0,80 per kilometer in rekening gebracht.

Presentjes

Een leuke herinnering aan een geslaagde verjaardag! Een door Martijn Meerdink gesigneerd:
– trainingspak €45,-
– bal €15,-
– T-shirt met opdruk Martijn Meerdink Voetbalschool €25,-

Indien je het hele pakket afneemt is de prijs €75,-

Meld je aan voor je kinderfeestje via onderstaande link!

Sponsoren

Back To Top