skip to Main Content

Een bijzonder en sportief kinderfeestje!

Wil je je kinderfeestje op een bijzondere en sportieve manier vieren? Dan ben je bij Martijn Meerdink voetbalschool aan het juiste adres. Voor aanmelding voor een kinderfeestclinic of overige vragen kun je contact opnemen via onze contactpagina of bel met 06-20901581.

´Jarenlang heb ik mogen werken met de beste trainers en spelers van Nederland, zowel bij de profclubs als bij het Nederlands elftal. Ik wil deze ervaring graag gebruiken om jonge voetballers de kneepjes van het vak te leren. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied, maar ook in de omgang met elkaar. Respect en sportiviteit zijn sleutelwoorden in de sport. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Met sportieve groet en wellicht to binnenkort!´

Martijn Meerdink

Wat krijg je?

Een kinderfeestclinic duurt circa 90 minuten. Aan het einde van de clinic krijgt iedereen een certificaat als bewijs dat ze hebben deelgenomen aan een clinic van Martijn Meerdink Voetbalschool.

Locatie

De prijs is gebaseerd op een clinic als buitenactiviteit. Wil je de clinic binnen houden, dan zal de prijs in onderling overleg worden bepaald.

Wat kost het?

Tijdsduur 90 minuten. Vanaf 8 kinderen is de prijs €120,- (€15,- per kind). Binnen 10 km geen km vergoeding. Buiten 10 km wordt er €0,40 per km in rekening gebracht.

Kinderfeestjes zijn inclusief:

  • Voetbal Certificaat voor alle deelnemers
  • Surprise voor de jarige jop.

Meld je aan voor je kinderfeestje via onderstaande link!

Sponsoren

Back To Top