skip to Main Content

Clinics: leer nog beter voetballen in je vakantie!

Wil jij meer uit je vakantie halen? Bijvoorbeeld door te werken aan je balvaardigheid en traptechniek zodat je een betere voetballer wordt? Dat kan, want voormalig voetbal international Martijn Meerdink geeft deze zomer een aantal voetbalclinics voor jongens en meisjes. Hij leert je tijdens deze clinics baas te worden over de bal en je trap te verbeteren zodat je zonder moeite een tegenspeler kunt bereiken.

Deze kans om wat te leren van een oud-international en voormalig speler van Oranje, De Graafschap, AZ en FC Groningen laat je toch niet lopen? Geef je dus snel op en leer van de meester. Er kunnen maximaal 15-20 kinderen meedoen. Dus wacht niet te lang, want vol = vol.

´Jarenlang heb ik mogen werken met de beste trainers en spelers van Nederland, zowel bij de profclubs als bij het Nederlands elftal. Ik wil deze ervaring graag gebruiken om jonge voetballers de kneepjes van het vak te leren. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied, maar ook in de omgang met elkaar. Respect en sportiviteit zijn sleutelwoorden in de sport. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Met sportieve groet en wellicht to binnenkort!´

Martijn Meerdink

Waar en wanneer?

Recreatiepark Marveld – Groenlo
• clinics gedurende het hele seizoen

Recreatiepark De Twee Bruggen – Winterswijk
• clinics gedurende het zomer- en herfstseizoen

Camping Vreehorst – Winterswijk
• clinics gedurende het zomerseizoen

Neem contact met ons op voor de exacte data.

Informatie

Kosten € 10,- per persoon
Leeftijd vanaf ca. 6 jaar
Duur: ca. 1:15 uur
Voor wie: voor gasten en niet-gasten
Kleding: sportkleding
Schoenen: sportschoenen.
Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Meld je nu aan voor de clinics via onderstaande link!

Sponsoren

Back To Top