Ga naar hoofdinhoud

Origineel en sportief: teambuilding bij Martijn Meerdink Voetbalschool!

Wil je je bedrijfsfeestje op een bijzondere en sportieve manier vieren? Dan ben je bij Martijn Meerdink voetbalschool aan het juiste adres. Voor aanmelding voor een clinic of overige vragen kun je contact opnemen via onze contactpagina of bel met 06-20901581.

Wat krijg je?

Een bedrijfsfeestje of een teambuilding-event kan helemaal worden ingevuld naar jouw wensen. Geen bedrijf, team of afdeling is hetzelfde, daarom kunnen we samen een sportief programma opstellen zodat het precies past bij wat je voor ogen hebt. Plezier staat voorop en in overleg is alles mogelijk!

Clinic Tip-Top

Tip-Top Schoonmaakbedrijf  is een jong en dynamisch bedrijf wat er voor heeft gekozen om een keer een fantastische Clinic te laten verzorgen door de Martijn Meerdink Voetbalschool.

Wat kost het?

Omdat geen bedrijfsfeestje hetzelfde is, is het niet mogelijk om een vaste prijs afgeven. E.e.a. is afhankelijk van het programma dat wordt samengesteld, de locatie en het aantal mensen dat gaat deelnemen aan het bedrijfsfeestje of teambuilding-event.

Sport verbindt!

Sport verbindt! Met dit gegeven is een voetbalclinic van Martijn Meerdink Voetbalschool ook een bijzondere, sportieve invulling voor een bedrijfsfeestje of juist voor een stukje teambuilding. Samen, met elkaar op een prettige manier sportief bezig zijn. De mogelijkheden voor de invulling ervan zijn legio, in overleg stellen we een mooi programma op. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Meld je aan voor een bedrijfsfeestje of teambuilding-event
via onderstaande link!

MartijnMeerdink-bedrijfsfeestje Frontis

Sponsoren

Back To Top
Stel uw vraag?
Hallo waar kan ik je mee helpen..